RiSu:n kansallinen tarkkuussuunnistuskilpailu 2.9.2017

Tulokset (pdf):

E-sarja (E-sarjan kartta)

A-sarja (A/Kunto-sarjan kartta)

H/D6-sarja

Kunto-sarja

Virallinen preoresultat.se-sivusto

 

Kilpailukutsu (pdf)

Kilpailuohje (pdf)

 

Kansallinen tarkkuussuunnistuskilpailu Ryttylän Ykslammella lauantaina 2.9.2017 (Normaalikilpailu)

 

Sarjat: E- ja A-sarjat. Kilpailijalla on oltava voimassa oleva suunnistuksen kilpailulisenssi. A-sarjaan voi ilmoittautua myös kuntosuunnistaja ilman lisenssiä. A-sarjassa helpompi rata, joka soveltuu hyvin lajiin tutustumiseen. Kaikki kilpailijat, sukupuolesta, iästä ja liikuntakyvystä riippumatta, kilpailevat samassa vaativuustason mukaisessa sarjassa.

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut: Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 29.8.2017 Suomen Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta. Jälki-ilmoittautumiset E-sarjaan 1,5-kertaisella osanottomaksulla viimeistään torstaina 31.8.2017. A-sarjaan voi ilmoittautua myös sähköpostilla heikkil55 (at) gmail.com ja kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. Maksut E-sarjassa 15 € ja A-sarjassa 10 €. Maksu E-sarjassa Irman kautta. A-sarjassa myös käteisellä kilpailupaikalla.

Opastus: Kilpailukeskuksena toimii Ryttylän Kirin maja, joka sijaitsee osoitteessa Riihiviidantie 616, 12310 Ryttylä / Hausjärvi. Opastus majan pihaan on Riihiviidantieltä. Riihiviidantie alkaa kantatieltä 54 Riihimäen pohjoispuolelta. Tampereen suunnalta tulevien kannattaa poistua 3-tieltä jo Tervakosken liittymästä ja ajaa siitä Ryttylään.

Lähdöt: Ensimmäinen lähtö on kello 12.00. Lähtöpaikalle siirrytään kilpailukeskuksesta kävellen tai pyörätuolilla. Matkaa lähtöpaikalle on noin 700 metriä.

Kartta ja maasto: Sprinttisuunnistuskartta 1:5000 / 2,5 m vuodelta 2015. Kartoittaja Janne Seppälä. Karttaan on tehty ratamestarin ja kilpailun johtajan toimesta tarpeelliset tarkistukset kesällä 2017. Kilpailualue on maisemoitu entinen soranottoalue. Radan korkeuserot ovat vähäiset, mutta maastossa korkeimmat mäet noin 30 metriä reitin alimmasta tasosta. Kulkureitit ovat hiekkapintaisia ajopolkuja.

Leimaus: Tapahtuu pihtileimasimilla. Omien leimasinten käyttö on sallittu. Järjestäjällä on lainattavia leimasimia.

Avustajat: Oman avustajan käyttö on sallittua. Avustaja saa auttaa vain kulkemisessa ja leimaamisessa, ei tehtävien ratkaisemisessa.

Kilpailukeskus: Ryttylän Kirin maja. Pysäköinti majan pysäköintialueilla. Majalla on kahvio, mistä saa kahvia ja virvokkeita. Majalla voi pukeutua ja tarvittaessa myös peseytyä. Viereisellä Ykslammen uimarannalla on myös mahdollista uida.

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja ja tiedottaja Heikki Liimatainen, heikkil55 (at) gmail.com, 040 867 1217. Ratamestari Antti Rusanen, KeU, 050 305 2700, valvoja Petteri Hakala, RaN.

Lisätiedot: Riihimäen Suunnistajien verkkosivut, www.risu.fi. Kansallisen kilpailun jälkeen on kilpailijoilla mahdollisuus osallistua TempO-harjoitukseen, jossa on viisi asemaa ja kussakin viisi tehtävää. Ei osanottomaksua, asemien hoito toteutetaan talkooperiaatteella.

Tervetuloa!

Riihimäen Suunnistajat ry

 

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!!

Satunnaista suunnistusta