Muistomerkkien bongailua Riihimäellä

Riihimäen Suunnistajat haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan tarjoamalla ilmaisen kuntoilutapahtuman Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi. Viimeisessä kuntosuunnistustapahtumassa sunnuntaina 29.10.2017. on valittu kohteiksi 20 patsasta tai muistolaattaa, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa.

Muistomerkit voi kiertää haluamassaan järjestyksessä. Kilpabongaukseen annetaan aikaa 60 minuuttia, mutta muistomerkeistä kiinnostunut harrastaja voi käyttää illan kulttuurikierrokseen halutessaan pari-kolmekin tuntia aikaa. Tällöin elämykset ovat tärkeämpiä kuin ajanotto tai hölkkääminen. Toimeen tulee ilman kompassiakin karttaa ja rakennelmia tutkien.

Tapahtumakeskuksena on Atomikorttelissa sijaitseva Prisman parkkipaikka. Sunnuntaina 29.10.2017 on aamuyöllä siirrytty talviaikaan. Bongaamaan voi lähteä 16.00 - 18.30 välisenä aikana. Silloin taskulamppu tai pieni otsalamppu voisi olla mukava lisävaruste kompassin ohella. Myös heijastin kannattaa laittaa heilumaan. Suojateitä kannattaa käyttää. Rastit kohteilla ovat hyvin näkyvillä ja niissä on löytämistä helpottavat heijastimet ja lisäksi maassa valaisevat pienet lyhdyt. Rasteilla on Emit leimaus. Normaalit ulkoilujalkineet ovat riittävät, jollei sada.

Bongauksen lisäksi on mahdollista osallistua perinteiseen kaupunki suunnistukseen. Radat ovat pituudeltaan normaalit: A 5,2 km, B 3,8 km, C 2,5 km ja D 1,8 km. Rastipisteinä käytetään samoja kohteita kuin bongauksessa.

Paikalla on myös Suunnistajan kauppa myyntiautoineen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja.

 

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!!

Satunnaista suunnistusta