Kansallinen TempO-kilpailu 22.7.2018 Riihimäellä

Kansallinen tarkkuussuunnistuskilpailu, Museo-TempO, järjestettiin Riihimäellä Suomen Metsästysmuseon ja Suomen Lasimuseon ympäristössä ja läheisissä puistoissa.
Kilpailu oli samalla Suunnistava Uusimaan aluemestaruuskilpailu (E-sarja). Kilpailussa oli yhdeksän aikarastiasemaa.

Tulokset

E-tulokset.pdf

A-tulokset.pdf

Kilpailuohjeet

Lähtöjärjestys, katso Preoresultat.se

Kilpailukutsu

Kansallinen tarkkuussuunnistuskilpailu, Museo-TempO, järjestetään Riihimäellä Suomen Metsästysmuseon ja Suomen Lasimuseon ympäristössä ja läheisissä puistoissa.
Kilpailu on samalla Suunnistava Uusimaan aluemestaruuskilpailu (E-sarja). Kilpailussa on yhdeksän aikarastiasemaa.

Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja Heikki Liimatainen, 040 867 1217, heikkil55 (at) gmail.com.
Ratamestari, Antti Rusanen, KeU, antti_rusanen (at) hotmail.com.
Valvoja ja kartantekijä, Janne Seppälä, SomEsa, janne.seppala (at) aalto.fi .

Sarjat ja ilmoittautuminen

Kilpailussa järjestetään E- ja A-sarjat. A-sarjaan ja am-kilpailuun voi osallistua myös ilman kilpailulisenssiä. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 16.7.2018 Suomen Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta. A-sarjaan ja am-kilpailuun voi ilmoittautua myös sähköpostilla jarmo.kapanen (at) kolumbus.fi. A-sarjaan otetaan ilmoittautumisia myös kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. Maksut E-sarjassa 16 € ja A-sarjassa 12 €. Jälki-ilmoittautumiset E-sarjaan 1,5-kertaisin maksuin 20.7.2018 asti IRMA-palvelun kautta.


Opastus kilpailukeskukseen
Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Lehmustie 1, Riihimäki, Lehmustien Juhlatalo. Kilpailun lähtöpaikka on juhlatalon alueella. Opastus kilpailukeskukseen Riihimäellä alkaa Tehtaankadun ja Lasitehtaantien risteyksestä.

Kilpailukeskuksessa on laadukas kahvio, jossa on tarjolla aamukymmenestä eteenpäin omakustanteisesti kahvia, sämpylää, hedelmiä ym ja kilpailun jälkeen keittolounas hintaan 10 €. Lounasruokailijoiden määrän arvioimiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumista lounaalla viimeistään 18.7.2018. Ennakkoilmoittautumiset kilpailun johtajalle, sähköpostilla heikkil55 (at) gmail.com, tekstiviestillä tai WhatsApp’illa.

Lähdöt
Ensimmäinen lähtö on kello 11.00. Kilpailun puolivälissä on noin tunnin mittainen järjestelytauko ennen viimeisiä asemia. Taukoa voi viettää tutustumalla Suomen Metsästysmuseoon, hinta 4 € tai odottamalla museon piha-alueella. Museoon pääsee tutustumaan myös esittämällä voimassa olevan Museokortin tai metsästyskortin. Lisätietoa museosta.

Kartta ja maasto
Sprinttisuunnistuskartta 1:4000 / 2,5 m. Kartoitus Janne Seppälä 2017 - 18. Maasto on puistomaista aluetta, jossa vähäiset korkeuserot. Kulkureitit ovat sorapintaisia tai päällystettyjä jalankulkuteitä tai piha-alueita.

Avustajat
Oman avustajan käyttö on sallittua. Avustaja saa auttaa vain kulkemisessa, ei tehtävien ratkaisemisessa.

Lisätiedot
Riihimäen Suunnistajien verkkosivut. Tiedustelut ja kysymykset pyydetään osoittamaan kilpailun johtajalle.

Tervetuloa!

Riihimäen Suunnistajat ry

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!!

Satunnaista suunnistusta