RiSu:n TempO 26.5.2019

Riihimäen Suunnistajien kansallinen TempO-kilpailu järjestetään Lopen kirkonkylän alueella. Kilpailu on samalla Suunnistava Uusimaan aluemestaruuskilpailu (E-sarja ja H/D14).

Tarkennus ajo-ohjeeseen: Kilpailijoiden tulee ajaa kilpailukeskukseen opastuksen mukaan, jotta vältytään kilpailualueella ennakkoon liikkumiselta. Opastus alkaa kantatieltä 54 Lopen kohdalta. Ajoreitti Yhdystie - Pilpalantie - Kyyniönlahdentie - Opintie.  Matkaa opastuksen alusta kilpailukeskukseen on noin 1,8 kilometriä.

Kilpailukutsu (pdf)

Kilpailuohjeet (pdf)

Lähtöluettelo (preoresultat.se)

Tulokset  E-sarja A-sarja HD14-sarja (pdf)

 

Kilpailukutsu, Riihimäen Suunnistajien TempO Lopella sunnuntaina 26.5.2019

Riihimäen Suunnistajien kansallinen TempO-kilpailu järjestetään Lopen kirkonkylän alueella. Kilpailu on samalla Suunnistava Uusimaan aluemestaruuskilpailu (E-sarja ja H/D14). Kilpailussa on 8 - 10 aikarastiasemaa.

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja Heikki Liimatainen, 040 867 1217, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Ratamestari, Antti Rusanen, HauSi, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Valvoja ja kartantekijä, Janne Seppälä, SomEsa, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Sarjat ja ilmoittautuminen

Kilpailussa järjestetään E-, H/D 14- ja A-sarjat. A-sarjaan ja am-kilpailuun voi osallistua myös ilman kilpailulisenssiä. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 20.5.2019 Suomen Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta. A-sarjaan ja am-kilpailuun voi ilmoittautua myös sähköpostilla jarmo.kapanen (at) kolumbus.fi. A-sarjaan otetaan ilmoittautumisia myös kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. Maksut E-sarjassa 18 €, A-sarjassa 12 € ja H/D 14-sarjassa 10 €. Jälki-ilmoittautumiset E-sarjaan 1,5-kertaisin maksuin 23.5.2019 asti IRMA-palvelun kautta.

Opastus kilpailukeskukseen

Kilpailukeskus sijaitsee Lopen koulukeskuksessa, osoite Opintie 2-4, 12700 Loppi. Opastus kilpailukeskukseen alkaa kantatieltä 54 Lopen kirkonkylän kohdalta.

Kilpailukeskuksessa on kahvio ja esteettömät wc-tilat.

Lähdöt

Ensimmäinen lähtö on klo 11.00. Kilpailu järjestetään kahdessa osassa. Toinen osa suoritetaan samassa lähtöjärjestyksessä kaikkien suoritettua ensimmäisen osan ja toimitsijoiden siirryttyä toisen osan rastiasemille.

Kartta ja maasto

Sprinttisuunnistuskartta 1:4000 / 2,5 m. Kartoitus Janne Seppälä 2017. Karttaan tehdään tarpeelliset päivitykset keväällä 2019. Maasto on taajama-aluetta, jossa vähäiset korkeuserot. Kulkureitit ovat sorapintaisia tai päällystettyjä jalankulkuteitä tai piha-alueita.

Avustajat

Oman avustajan käyttö on sallittua. Avustaja saa auttaa vain kulkemisessa, ei tehtävien ratkaisemisessa.

Lisätiedot

Riihimäen Suunnistajien verkkosivuilta, www.risu.fi. Tiedustelut ja kysymykset pyydetään osoittamaan kilpailun johtajalle.

Tervetuloa Lopelle!

Riihimäen Suunnistajat ry

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!

Satunnaista suunnistusta