Kuntorastikauden 2020 aloitus siirtyy

RiSu:n Kuntorastikalenteria päivitettiin tänään 18.3. Kalenteriin merkityt korttelirastit 1-3 siirretään myöhempään ajankohtaan.

Siihen asti RiSu kannustaa kaikkia tutkimaan kotona viime kauden karttoja, tekemään reitinvalintoja 12.4. saakka. Myös RiSu:n Tiistairastisivuston reittihärvelissä on tutkittavaa eri reitinvalintojen vaikutuksesta väliaikoihin.

Suunnistuksen positiivinen vaikutus sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin on merkittävä, ja metsä on edelleen turvallinen paikka liikkua. Kiintorasteilla ja MOBO-radoilla tarjoamme mahdollisimman monelle suunnistuksen ystävälle tilaisuuden nauttia luonnosta tässäkin tilanteessa. Tulostettavat kartat:

http://www.risu.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=60

RiSu pyytää kaikkia toimimaan vastuullisesti: sairaana ja vähäisilläkin oireilla pysytään kotona, noudatetaan tarkasti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä ja huomioidaan rajoitukset riskiryhmien liikkumiselle. Huolehditaan itsestä ja lähimmäisistä, ja pidetään metsässäkin viiden metrin etäisyys muihin liikkujiin.

RiSu noudattaa hallituksen ja Suunnistusliiton ohjeistusta ja seuraa tilannetta  - lisätietoa kuntorastikauden aloituksesta saadaan toivottavasti 7.4. (www.suunnistusliitto.fi).

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!

Satunnaista suunnistusta