Perinteiset kuntorastit käynnistyvät koronatauon jälkeen tiistaina 4.8.

Perinteisten kuntorastien ohjeet

Radat A (5-7km), B (4-5km), C (3-4km) ja D (2-3km). Joissain tapauksissa lyhyt rata E (1-2km) ja erikoispitkä X. Merkityissä tapahtumissa lapsille sopiva viitoitettu rasti- (RR) ja tukireitti (TR). Sprintti- ja korttelisuunnistuksissa radat usein lyhyempiä.

Lähdöt Tiistairasteille klo 16.30 - 18.30. Syyskuussa klo 16.30 - 18.00.

Päiväsuunnistuksen lisäksi yösuunnistus syyskuussa klo 20:00 – 21:00. Sunnuntaisin lähdöt klo 12:00 - 13:30.

Maksut: 7 €/kerta, alle 16-vuotias ei-seuran jäsen 3 €/kerta, emit-vuokra 1 €, lippukirjat (5 lippua) 25 €. Myös 5€ arvoinen Smartum-liikunta ja -kulttuuriseteli + 2€. Mobiilimaksuna ePassi, Edenred Ticket ja Smartum Saldo. Myös Tyky-setelit ja RiSu-suunnistuslipuke käyvät maksuvälineinä kertamaksuksi. Liikunta-, kulttuuri- ym. seteleillä ei voi ostaa lippukirjoja, vaan ainoastaan kertamaksuja (verottajan ohjeistus). Huom. Hämeen Sanomien kuntorastien lipukkeet, jotka ovat vuodelta 2017 tai vanhempia, eivät käy maksuvälineenä RiSu.n järjestämillä rasteilla, uudemmat käyvät kertamaksuna.

MUISTA ! Yksityisille piha-alueille (oliivinvihreä ) ja karttaan merkityille kielletyille alueille (violetti vinoviivoitus) meno on kielletty !

 

Korona-ajan erityisohjeita

* Tapahtumapaikalla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita.

* Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita.

* Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

* Pidetään turvavälit erityisesti kartanoston  ja Emit-kortin lukemisen jonossa.

* Kartanmyyjä ei koske vuokrattaviin Emit-kortteihin, vaan suunnistaja ottaa sen itse laatikosta ja palauttaa suorituksen jälkeen palautuslaatikkoon.

* Tuloslaskennasta vastaava ei koske Emit-korttiin, vaan suunnistaja asettaa itse korttinsa lukijalaitteeseen. Ei erillistä tulosteliuskaa, tulokset luettavissa netistä.

* Korona-ajan erityisohjeita voi lukea myös Suunnistusliiton sivulta:  https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/

 

Huom!   Omatoimisuunnistus myös edelleen mahdollista

Rastit ovat maastossa ilman Emit-leimasimia ja mahdollistavat omatoimisen suunnistamisen tapahtuman jälkeen 5 päivän ajan keskiviikosta sunnuntaihin.

Omatoimirastien vaihtoehto 1.

Valitse ja lataa Kuntosuunnistuskalenterin linkistä haluamastasi radasta pdf-muotoinen kartta, jonka voit itse tulostaa.

Maksu seuran tilille 5 €, tilinumero: OP FI02 5396 0240 0604 43, viitenumeroksi 1232.

Maksuksi käy RiSu-lipukkeet, Hämeen Sanomien lipukkeet sekä allekirjoitetut liikuntasetelit arvosta riippumatta, mobiilimaksuina Smartum, ePassi tai Edenred.

Lipukkeet tai tasaraha 5 € toimitetaan taloudenhoitajan postilaatikkoon: Kallionkatu 7, 11100 Riihimäki.

 

Omatoimirastien vaihtoehto 2. - jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta.

Nouda  kartta tapahtuman jälkeen keskiviikon ja sunnuntain välisenä aikana  rahastonhoitajan aidan laatikosta osoitteesta Kallionkatu 7, 11100 Riihimäki. Laatikossa tapahtumapäivästä yli jääneitä karttoja. Jos laatikossa ei ole juuri sen radan karttaa, jonka haluaisit, voit piirtää haluamasi reitin, käyttäen  mallina nettisivuilla olevaa karttaa.

Maksu seuran tilille 5 €, tilinumero: OP FI02 5396 0240 0604 43, viitenumeroksi 1232.

Maksuksi käy RiSu-lipukkeet, Hämeen Sanomien lipukkeet sekä allekirjoitetut liikuntasetelit arvosta riippumatta, mobiilimaksuina: Smartum, ePassi tai Edenred.

Lipukkeet tai tasaraha 5 € toimitetaan taloudenhoitajan postilaatikkoon: Kallionkatu 7, 11100 Riihimäki.

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!

Satunnaista suunnistusta