Jäsentiedote 2017

TIEDOTUS

Ajankohtaisista asioista tiedotamme sähköpostilla. Jos haluat mukaan RiSun sähköpostilistalle, niin ota yhteyttä puheenjohtajaan.

Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä.

Riihimäen Suunnistajat on tilannut Riihimäen Kirjastoon Suunnistaja-lehden.


JÄSENMAKSU JA JÄSENEDUT

Seuran jäsenmaksu aikuisilta on 20 euroa ja alle 20-vuotiailta 10 euroa. Jäsenmaksusi voit suorittaa oheisella jäsenmaksu-lomakkeella. Uudet jäsenet voivat tehdä jäsenhakemuksen seuran www-sivuilla tai ottaa yhteyttä seuran sihteeriin.

Vanhoille jäsenille eräpäivä on 15.3.2017. Uusille jäsenille eräpäivä on noin kaksi viikkoa jäsenhakemuksen täyttämisestä netissä. Tarkempi eräpäivä on jäsenmaksulaskussa.

Maksamalla RiSun jäsenmaksun eräpäivään mennessä, saa 4 ilmaista osallistumista RiSun järjestämille kuntorasteille. 16-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät ilmaiseksi kaikille seuran järjestämille kuntorasteille.

Uusille jäsenille tarjoamme starttipaketin, joka sisältää A4 karttamuovin, 2kpl kaksipuolista A4-kokoista lähialuekarttaa, 2 kuntorastilipuketta sekä vaihtoehtoisesti suunnistuskompassi tai yhteensä 4 kuntorastilipuketta.

Seuran suunnistuspaitoja on saatavilla varastotilanteen mukaan. Tiedustelut anja.makela(a)kolumbus.fi. Alle 14-vuotiaille lainataan seuran omistamia suunnistusasuja.

 

OSANOTTOMAKSUT

•    Seura maksaa 18-vuotiaiden ja nuorempien suunnistajien kaikki osanottomaksut aluemestaruus-, Suomen mestaruus ja kotimaan kansallisiin kilpailuihin suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa, pyöräsuunnistuksessa ja tarkkuussuunnistuksessa ja Venlojen ja Jukolan viestiin ja muihin kotimaan viesteihin.
•    Seura maksaa yli 18-vuotiaiden suunnistajien osanottomaksut henkilökohtaisiin ja viestisuunnistuksen aluemestaruus- ja Suomen mestaruuskilpailuihin suunnistuksessa, hiihto-, pyörä- ja tarkkuussuunnistuksessa sekä Venlojen ja Jukolan viestiin ja muihin kotimaan viesteihin.
•    Seuran hallitus pidättää oikeuden tarvittaessa täsmentää tai muuttaa sääntöä

MATKAKULUJEN JA PUHELINKULUJEN KORVAUKSET

Matkakuluja korvataan vain hallituksen päätöksen perusteella. Korvaus oman auton käytöstä on 15 snt/km kuljettajasta + 5 snt/km jokaisesta matkustajasta, yhteensä max 30 snt/km. Julkisilla kulkuneuvoilla tehdyt matkat korvataan matkalippujen perusteella.

Puhelukustannuksia korvataan esitetyn laskun ja hallituksen päätöksen perusteella. Laskutettavista puheluista on oltava kirjanpito.

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Suunnistusliiton sääntöjen mukaisesti kaikilla kansallisen tason kilpailuihin osallistuvilla suunnistajilla tulee olla kilpailulisenssi. Lisenssi maksetaan Suomen Suunnistusliiton  IRMA-tietojärjestelmässä, jolla hallinnoidaan mm kilpailulisenssejä ja kilpailuilmoittautumisia. IRMA-tietojärjestelmän linkin ja ohjeet löydät osoitteesta www.suunnistusliitto.fi. Linkki IRMA:an löytyy myös seuran sivuilta www.risu.fi. Kirjautuessasi IRMAan tarvitset lisenssi-numerosi ja salasanasi. 

IRMA-järjestelmän ongelmissa kannattaa ottaa yhteyttä seuramme kilpailuilmoittajaan Esko Reeniin tai hänen varahenkilöihinsä.

Alle 14 vuotiaiden kilpailulisenssin ja vakuutuksen maksaa seura kootusti. Näissä asioissa ota yhteys taloudenhoitajaan.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan IRMA-järjestelmässä. H/D16-sarjassa kilpaileville ja vanhemmille kilpailijoille on annettu mahdollisuus ilmoittaa kilpailuihin myös muita seuran jäseniä. Seuramme kilpailukalenterissa IRMAssa on kaikki kotimaan kansalliset kilpailut.


JOENSUU-JUKOLA 2017

69. Jukolan viesti ja 40. Venlojen viesti kilpaillaan Joensuun Enossa 17.–18.6.2017. Helmikuun alun ilmoittautumisportaaseen mennessä ilmoitimme kaksi joukkuetta Venloihin ja yhden joukkueen Jukolaan ja samalla varasimme alueelta telttapaikat. Lisää joukkueita ilmoitetaan kevään aikana, kun IRMAan kertyy viestihalukkuuksia riittävästi. Voit kerätä vaikka oman joukkueesi; Jukola-joukkueeseen tarvitaan 7 suunnistajaa ja Venla-joukkueeseen 4 naissuunnistajaa. RiSu maksaa seuran jäsenen osallistumismaksut viesteihin RiSun joukkueessa. Tarkemmat tiedot kisamatkasta tulevat sähköpostilla ja lisäksi pidämme joukkuepalaverin noin viikkoa ennen Jukolaa. Kisasivut www.jukola.com/2016


SUUNNISTAVAN UUDENMAAN ALUEMESTARUUSKILPAILUT VUONNA 2017

HIIHTOSUUNNISTUS

  • Sprintti, Joutsenon Kullervo, 11.3.2017
  • Keskimatka, Hauhon Sisu, 4.2.2017
  • Pitkä matka, Hauhon Sisu, 5.2.2017SUUNNISTUS

  • Keskimatka, Espoon Akilles, 1.6.2017
  • Pitkä matka, Karkki-Rasti, 12.8.2017
  • Viesti, Karkki-rasti, 13.8.2017
  • Sprintti, Pihkaniskat, 27.8.2017
  • Yö, Mäntsälän Urheilijat, 19.9.2017

Lisätiedot www.suunnistavauusimaa.fi.


SEURANMESTARUUSKILPAILUT 2017

Seuran mestaruudet ratkeavat neljän osakilpailun yhteistuloksen perusteella. Kilpailijan on osallistuttava vähintään kahteen osakilpailuun. Lajit ovat seuraavat
•    sprintti,
•    keskimatka,
•    pitkä matka,
•    yö,
Eri osakilpailuiden ajankohdat ja paikat ilmoitetaan seuran www-sivuilla ja sähköpostilla jäsenille. Seura maksaa mestaruuskilpailuiden osanottomaksut iltarasteilla ja kansallisissa kilpailuissa.


KANSAINVÄLISET KILPAILUT


Kansainvälisen kilpailukalenterin löydät osoitteesta www.worldofo.com.

 

SUUNNISTUSKURSSI

Riihimäen Suunnistajat järjestää keväällä suunnistuskurssin aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille. Aikuisen mukana myös 10–12-vuotiaat tervetulleita. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin seuran nettisivuilla ja paikallislehdessä. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää opetuksen (5 kertaa) ja kolme ilmaista osallistumista Kuntorasteille. Tavoitteena on saada uusia harrastajia lajin pariin sekä lisätä metsässä liikkuvien perustaitoja. Lisätietoja aikuisten suunnistuskurssista voi kysyä Heikki Liimataiselta, puh 040 867 1217 tai heikkil55(a)gmail.com.

Suunnistuskurssin aikana tai sen jälkeen voi liittyä seuran jäseneksi, jolloin voi hyödyntää uuden jäsenen starttipaketin edut.

 

KOULUTUSTA

Seurakoulutus

Toivomme joukkoomme entistä enemmän uusia seuraratamestareita. Ratojen suunnittelu on hauskaa ja siinä oppii aina hyödyntämään uusia mahdollisia rastipisteitä ja laatimaan mielenkiintoisia reittejä. RiSu tarjoaa kaikille halukkaille koulutusta, tietokoneohjelman ja kartat ratasuunnittelun mahdollistamiseksi.

Seuraratamestari- ja Condes-ratasuunnitteluohjelman koulutus järjestetän ke 15.3.2017, Korttelirastikoulutus ke 1.3.2017, Kuntorastien vastuujärjestäjien koulutus ke 22.3.2017 ja eResult tulospalveluohjelman koulutus ke 5.4.2017. Kaikki oman seuran koulutukset järjestetään seuran kokoustiloissa Lopentiellä keskiviikkoisin, aloitusaika klo 18:00. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen ja uskaltaudu rohkeasti laatimaan ratoja kuntorasteille!

Liiton ja alueen koulutukset

Seuran toimihenkilöille ja ohjaajille on tarjolla runsaasti erilaista koulutusta. Lisätietoja löydät mm osoitteesta www.suunnistusliitto.fi ja sieltä Koulutus. Suunnistavan Uudenmaan koulutukset löytyvät osoitteesta www.suunnistavauusimaa.fi. Erilaisista koulutustilaisuuksista tiedotetaan kauden mittaan.

Ilmoita halukkuudestasi koulutukseen joko toimialueen vastaavalle tai puheenjohtajalle. Seura maksaa hyväksytyistä koulutuksista kurssimaksut ja matkakustannukset sekä tarvittessa pidemmillä kursseilla myös majoituksen.

 

HINNASTO

Riihimäen Suunnistajien suunnistuskartat ovat tulostekarttoja. Myymme karttoja halukkaille tulosteen hinnalla. Ensimmäinen karttakopio maksaa 5€/kartta-alue. Lisäkopiot maksavat 1,00€/A4-koko ja 1,50€/A3-koko. Lisäksi veloi-tetaan pakkaus- ja toimituskulut.

Lainaamme kalustoamme vuokraa vastaan sillä periaatteella, että lainatut tavarat palaute-taan samanlaisina takaisin. Rikkoutunut kalusto joko korjataan tai korvataan uuden hinnal-la. Kuntorastikaudella kalustoa lainataan vain niin, ettei se vaikeuta kuntorastien järjestä-mistä. Seuran hallitus määrittää lainakaluston vuokran suuruudesta.

Vuokraamme kenttätoimistoperävaunua (Tiistairastikärry) kuntorastilaisuuksien lomassa. Vuokrahinta on 100€/kerta. Kärryn on oltava käyttökunnossa vuokrauksen jälkeen Kunto-rastitapahtumia varten. Kärryssä on akkulatausjärjestelmä, ladattava akku ja verkkovirta-vaihtosuuntaaja (invertteri) sekä LED-valaistus.

Vuokraamme Lopentien toimitilaamme hintaan 40€/ilta ja 60€/koko päivä. Tilassa on ny-kyaikainen keittiö, astiasto 30:lle, astianpesukone, videoprojektori, WC sekä kokoustilat 30 hengelle. Ehtona on, että vuokraaja pesee käyttämänsä astiat, siistii tilat ja vie roskat men-nessään. Rikkoutuneista välineistä joutuu maksamaan vastaavan uuden hinnan. Alla uuden toimitilan lay-out piirros, osoite Lopentie 3-7, Riihimäki, kokonaispinta-ala 57,5m2.

 

Viimeisimmät uutiset

Riihimäen Suunnistajat ry:n syysvuosikokous

maanantai, 13. marraskuu 2017

Muistomerkkien bongailua Riihimäellä

tiistai, 24. lokakuu 2017

RiSu:n Ladyt Mitalijahdissa

keskiviikko, 20. syyskuu 2017

Juulialle Sprintin Suomenmestaruus

tiistai, 19. syyskuu 2017

RiSu:n kansallinen tarkkuussuunnistuskilpailu 2.9.2017

lauantai, 05. elokuu 2017

Satunnaista suunnistusta

Tapahtumakalenteri

<<  Joulukuu 2017  >>
 Ma  Ti  Ke  To  Pe  La  Su 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031