Tampere-Jukola 2008

RiSu asetti tänä vuonna lähtöviivalle kaksi joukkuetta sekä Venlojen viestiin että Jukolan Viestiin Tampereen Kaanaassa. Venlojen viestiin ja Jukolaan oli ilmoittatunut jälleen uudet ennätysmäärät joukkueita, 971 ja 1454. Kaikkiaan kilpailuihin osallistui hieman yli 14 000 suunnistajaa.

RiSu:n venlojen kakkosjoukkue maalissa 

Mirva aloitti Venlojen ykkösessä

RiSu:n kaksi naisjoukkuetta mitteli tasaisesti voimiaan viimeiselle osuudelle saakka. Ykkösjoukkue Mirva Anttila, Noora Kivikko, Minna Lassila ja Anja Mäkelä-Räikkönen oli maalissa hieman kakkosjoukkuetta Raili Liimatainen, Juulia Salmela, Hillevi Syväterä ja Eva Reeniä nopeampi. Kakkosjoukkueen kisa oli tällä kokoonpanolla ensimmäinen ja tavoite onkin asetettu jo vuoden 2010 Venlojen Viestiin Kytäjän vaativissa maastoissa. Ykkösjoukkueen loppusijoitus oli 369 ja kakkosen 430.

Pasi maalissa

Miesten joukkueiden vauhti riitti tänä vuonna ykkösen osalla sijalle 925 ja kakkosen sijalle 1022.

Kiikarit käsilaukussa vauhdissa

Jukolassa on erittäin paljon harrastajajoukkueita. Risun tarkkavaiset huoltajat bongasivat lukuisia nykyisiä ja entisiä risulaisia erilaisissa työpaikka, puulaaki ja juhlajoukkuessa. Esimerkkinä on mainittava Venlojen Viestin sijalle 709 sijoittunut Kiikarit käsilaukussa, jonka aloittaja oli seuramme taloudenhoitaja Ritva Siren ja ankkuri hienosti joukkuetta 82 sijaa lopussa nostanut Sini Tiainen.

 

 

RiSu:n yhteistyökumppanit

Team Sportia Riihimäki
Riihimäen Team Sportiasta 20%
alennus Riihimäen Suunnistajille
normaalihintaisista tuotteista
(pl. elektroniikka ja polkupyörät.)
Muista mainita kassalla Smile!

Satunnaista suunnistusta