Talvikauden rastit

Riihimäen Suunnistajat kannustaa kaikkia nauttimaan talvisesta luonnosta ennen maaliskuun lopulla alkavaa kuntorastikautta.

Latusuunnistus Malvalla ti 16.2.-su 28.2.

Malvan maastossa Lopella pääsee kokeilemaan latusuunnistusta perinteisellä hiihtotyylillä Lopen Samoojien ylläpitämillä hienoilla laduilla. Ratavaihtoehtoja on kolme: 8,9 km, 7,1 km ja 4,7 km.

Lähtöpaikka on Kalamaja osoitteessa Hirvenharjuntie 149, Loppi. Pisimmälle radalle voi lähteä myös Luutasuon puolelta osoitteesta Pilpalantie 931 Loppi, jolloin siirtymähiihtoa tulee 7 km eli yhteensä n. 16 km.

Tutustuthan latusuunnistuksen ohjeisiin täältä: Latusuunnistuksen ohje

Omatoimisuunnistus Kirvastossa  ti 16.2.-su 28.2.

Riihimäen ABC:n pihasta pääsee lähtemään kolmelle radalle: 3,9 km, 2,3 km ja 1,7 km. Radat sopivat myös vähemmän suunnistaneille. Parkkipaikka on Riihimäen ABC: Kinturintie, Riihimäki.

Kartan voi ostaa molempiin tapahtumiin www.rastilippu.fi -palvelusta kuuden euron hintaa, ja maksun jälkeen ladattavissa olevan pdf:n voi tulostaa itselle.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, niin voit maksaa tasarahalla 6 euroa tai allekirjoitetuilla Smartum- seteleillä lukolliseen vihreään postilaatikkoon osoitteessa Kallionkatu 7, Riihimäki.

Paperisen kartan saat ottaa maksun jälkeen viereisestä postilaatikosta, jossa lukee RiSu.