Riihimäki on mukana Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikoilla vuonna 2021!

Ohjelma viikoilla 14 ja 15 (6.4.-16.4.2021):

Teemaviikoilla lapset pääsevät tutustumaan suunnistukseen eri tavoin. Päiväkodeille, esikouluille ja kouluille on kullekin omat materiaalinsa ja toimintaohjeensa päiväsaikaan toteutettavaksi:

- 4-5-vuotiaat: tehtäväkortit
- Esikoulut: tehtäväkortit
- 1.-2.-luokat: tehtäväkortit, suunnistusradat lähimetsässä
- 3.-luokat ja sitä vanhemmat: suunnistusradat lähimetsässä

Teemaviikkojen aikana eli 6.4.-16.4. rastit ovat maastossa Messupuistossa, Keskusurheilupuistossa, Peltosaaren Urheilupuistossa ja Panimopuistossa (Hyrian ja HAMK:n välissä). Koululaisryhmät voivat käyttää niitä oman aikataulun mukaan. Muistetaan pitää vähintään viiden metrin väli muihin suunnistajiin.

Perheseikkailu su 11.4. klo 14-16:

Perheseikkailu vapaavalintaisena aikana su 11.4. klo 14-16 Keskusurheilupuistossa. Voit lähteä reitille Urheilutalon takapihalta. Perheseikkailussa kierretään noin kilometrin reitti Urheilupuiston ulkoilureitin maastossa, ja reitin varrella on muutama tehtävärasti.

Perheseikkailun kartta julkaistaan 6.4.2021 tällä sivustolla.

Kartat ja radat:

 

Kiitos kaikille osallistujille. Uudet radat julkaistaan elokuun alussa Koulu kartalla -teemaviikon toisella osalla.

Tehtäväkortit ja muu materiaali:

Suurelle osalle Riihimäen varhaiskasvatuksen ja alakoulujen opetuksen henkilökunnasta on tullut sähköposti viikon 13 aikana, jossa on linkki Koulu kartalla-sivuston aineistoon, johon pääsee tutustumaan ja käyttämään viestissä olevalla salasanalla. Aineisto on vapaasti käytettävissä Riihimäen koulujen ja päiväkotien toiminnassa, koska olemme mukana teemaviikoilla. Jos et ole saanut linkkiä, laita viesti riihimaen.suunnistajat(at)gmail.com.

Yhteystiedot:

Riihimäen Suunnistajat ry

Jussi Kosenius

o4o535o637

riihimaen.suunnistajat(at)gmail.com