Aikuisten suunnistuskurssi maalis-huhtikuussa 2024      

Hei! Aloitamme taas aikuisten suunnistuskurssin. Ulkoliikunta on ihmiselle terveellistä, ja suunnistus on yksi parhaita vaihtoehtoja siihen myös koko perheelle.

Suunnistuskurssi on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille ja aikuisille, joilla suunnistuskokemusta on vähän tai siitä on kauan aikaa. Aina voi aloittaa uuden oppimista, ja tämä kurssi antaa hyvät perusteet kuntorasteilla käymiseen tai luonnossa retkeilyyn.

Aloitamme aluksi kevyellä teoria-osiolla, jossa käydään tiettyjä perusasioita läpi kuten kompassinkäyttöä, kartan lukua karttamerkkeineen. Sen jälkeen pidetään kahtena eri kertana viikonvälein ohjattuja maastoharjoituksia, joissa mukana ohjaajina kokeneita suunnistajia. Sitten pidetään ohjattua suunnistusta kahtena eri kertana kuntorastiemme yhteydessä tarpeen mukaan.

Suunnistuskurssin tarkoituksena on antaa ihmiselle perustaidot ulkona liikkumiselle kartan kanssa, ja näitä taitoja voi käyttää mm. marjastuksessa, sienestyksessä, retkeilyssä, kuntoliikunnassa luonnossa ym.

 

AIKUISTEN SUUNNISTUSKURSSI 2024 (PERUSKURSSI)

26.03. klo 18:00  Teoriaosa

xx.04. klo 17:00  1.Maastoharjoitus

xx.04. klo 17:00  2.Maastoharjoitus

xx.04. klo 17:00  3.Maastoharjoitus (paikka tarkentuu)

xx.05. klo 17:00  4.Maastoharjoitus (paikka tarkentuu) (kuntorastit)

Suunnistuskurssin hinta on 60€ ja se sisältää kurssin, suunnistuskartat ja karttamuovitaskun, ilmaiset osallistumiset kolmeen kuntorastitapahtumaan.

Pankkitilin nro on FI02 5396 0240 0604 43.

Ilmoittautumiset 15.03. mennessä osoitteella This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Suunnistusterveisin

Jari Paukkola p.040-5316853


SUUNNISTUKSEN JATKOKURSSI 2024

Haluatko lisäoppia ja kehittää suunnistustaitojasi?

Kukaan suunnistaja ei voi sanoa osaavansa kaiken. Aina voi oppia lisää. Jos olet suunnistanut jo jonkun verran, eli omaat perusteet, ja haluat oppia lisää, niin RiSu:n suunnistuksen jatkokurssi sopii sinulle. 

RiSu:n suunnistuksen jatkokurssi sisältää:

  • ennakkoon tehtävät kotitehtävät

  • kaksi kokoontumista, myös etämahdollisuus

  • kokoontumisten sisältö tallennetaan omia opiskelukertoja varten

  • yksityisopetuksena yksi maastoharjoitus A-radalla kauden 2024 aikana

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://risu.myclub.fi/flow/events/6755571 . Tervetuloa mukaan!