Suomen Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikot 2024

- Riihimäen Suunnistajat

Tänä vuonna on jälleen tulossa Suomen Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoja. Riihimäen Suunnistajat on niissä mukana!

Teemaviikon aikana päiväkodeissa, esikouluissa ja 1.-2.-luokkalaisilla on käytössään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettavaksi. Saatte tämän materiaalin käsiinne teemaviikon alkuun mennessä ja toivomme, että ehtisitte tehdä näitä tehtäviä lasten kanssa, ja käydä kelin ollessa sopiva lähellä olevilla rasteilla. Päiväkodeilla rastit ovat luonnollisesti aidatulla piha-alueella, ja monella alakoululla koulun alueella.

Teemaviikolla järjestämme:

- päiväkotisuunnistuksia ja koululaisrasteja maalis-toukokuun aikana (ajat ja paikat tarkentuvat)

- Perheseikkailun su 7.4. klo 12-14 Urheilutalon takapihalla (kts. tiedot alla)

Kartat on ladattavissa täältä RiSu:n kansiosta teemaviikon ajan (tiedoston nimessä on aika, jolloin rastit ovat käytettävissä)

Aktiivisuuskisa:

- päiväkotiryhmä, esikouluryhmä tai koululuokka voi halutessaan osallistua Suunnistusliiton arvontaan täyttämällä pelilautaa: yhdestä suunnistusaiheisesta tunnista, pihasuunnistuksesta tai tehtävistä saa yhden merkinnän yhteiseen pelilautaan. Myös alla olevasta Perheseikkailusta voi saada yhden tarran merkinnäksi pelilaudalle.

- lisäohjeet: KOULU KARTALLA -TEEMAVIIKOT - Koulu kartalla

Perheseikkailu:

- kaikille avoin ilmainen koko perheen tutustumismahdollisuus suunnistukseen pidetään sunnuntaina 7.4. klo 12-14 Riihimäen Urheilutalon takana. 

- lisätiedot tästä esitteestä

 

Suunnistuksellisin yhteistyöterveisin,

Riihimäen Suunnistajat, Minna Karikorpi, etunimisukunimi(at)gmail.com, 0405601283 ja Jussi Kosenius, riihimaen.suunnistajat(at)gmail.com, 0405350637